Over Wereldbubbels

Wereldbubbels.nl is een unieke webwinkel, volledig gespecialiseerd in mousserende wijnen. Geen enkele andere Nederlandse wijnwinkel biedt mousserende wijnen aan uit zo veel verschillende landen. En dat voor bijzonder concurrerende prijzen.

Wereldbubbels.nl importeert zelf een groot deel van het assortiment, waardoor de prijzen zo laag mogelijk kunnen worden gehouden. Alle wijnen die op de website staan vermeld, zijn op voorraad. Deze voorraad verandert voortdurend, omdat Wereldbubbels.nl steeds op zoek blijft naar nieuwe, mooie mousserende wijnen van over de hele wereld. Daartoe worden jaarlijks onder meer enkele grote wijnbeurzen bezocht.

Wereldbubbels beperkt zich niet tot de online verkoop van wijn. Met enige regelmaat worden proeverijen georganiseerd. Het is ook mogelijk om zo’n proeverij bij u thuis of in uw bedrijf te organiseren. Daarnaast kunt u Wereldbubbels uitnodigen om uw evenement een extra feestelijk tintje te geven. Wij denken graag met u mee en hebben voor ieder budget een geschikte oplossing. Vraag naar de mogelijkheden!

proeverij