Eerder gebubbeld…

Overweegt u privé of zakelijk een bestelling te plaatsen bij Wereldbubbels, maar twijfelt u nog? Vele particuliere en zakelijke klanten ging u al voor. Lees hieronder dan wat enkele zakelijke klanten over ons te zeggen hebben.

Wilheminapark

Ik heb deelgenomen aan het bubbels arrangement tijdens Wilhelminapark viert de zomer in Tilburg. Ik was blij verrast door de variatie en de kwaliteit van de bubbels. Een echte aanrader, gelukkig kan je het ook online bestellen!

Fenne Verhoeven

heliview

“Onze evenementen organiseren we nooit alleen, we werken samen met sprekers en programmacommissies. Om deze mensen te bedanken voor hun bijdrage geven we altijd een flesje wijn. Een mousserende wijn is dan net iets bijzonderder. Via Wereldbubbels is dat heel eenvoudig. Ik kies een fles en geef het adres door, Wereldbubbels doet de rest. Bovendien zetten ze zelfs een persoonlijke boodschap namens ons bedrijf op het begeleidende kaartje.”

Stijn van den Broek, Event Director & Mobility Cluster Lead van Heliview Conferences & Training

tempo-team-logo

“De proeverij van Wereldbubbels gaf ons de perfecte afsluiter van een bosdag vol discussie en dialoog. De mensen van Wereldbubbels inspireerden ons op interactieve wijze. Ze wisselden ‘het proeven’ af met wetenswaardigheden over hoe een goede of slechte bubbel gemaakt wordt. De proeverij bracht ons vijf ‘bubbels’ uit diverse landen. Overigens ‘de bubbel’ van Nederlandse bodem was zeker niet de slechtste.
Ik bestel nog regelmatig een flesje bij Wereldbubbels, omdat het altijd een goed verhaal oplevert en, niet onbelangrijk, een nieuwe smaakervaring.” 

Mark Verstappen, Regiodirecteur Tempo-Team

dplus

“Als we even geen inspiratie hebben worden we voorzien van goed advies. Altijd snelle service bij Wereldbubbels, ook spoedzendingen worden keurig op tijd en soms persoonlijk afgeleverd.”

Dennis van de Ven, eigenaar van D plus calculaties

vitalis

“Wij hebben al onze medewerkers en vrijwilligers bedankt voor hun inzet met een mooi verpakte fles bubbels inclusief bedankkaartje. We zijn hierbij uitstekend ont-zorgd door Wereldbubbels.”

Paul de Bruyn, manager bij Vitalis Zorg Groep:

toon

“Wereldbubbels is een sympathiek bedrijf waar men de klant vooropstelt en afspraken nakomt.”

Toon Tjin-A-Sie, eigenaar van BUREAU TJIN

esro

“Al onze klanten waren super enthousiast. Echt een aanrader!”

Martijn Rooijackers, algemeen directeur van Esro Food Group

plezierinlezen

“Via Wereldbubbels hebben we voor al onze vrijwilligers die meegewerkt hebben aan het Knettersfeest een verrassende en feestelijk bubbel-rosé gevonden. Een cadeautje dat zeer gewaardeerd werd! Wereldbubbels heeft ons goed kunnen adviseren en heeft de hele levering perfect uitgevoerd. Proost!”

Roel van Gestel, directeur van de Stichting Plezier in Lezen

purplelizard

“Ik heb Wereldbubbels zien groeien in de afgelopen jaren. De mensen van Wereldbubbels zijn betrokken, gedreven en echte liefhebbers! Het assortiment van Wereldbubbels is steeds verrassend en wordt steeds verder uitgebreid met de meeste mooie bubbels in verschillende prijsklasses. Voor mij is Wereldbubbels dé leverancier voor mousserende wijnen. Zowel voor relatiegeschenken als privé.”

Jeroen van Bilsen, eigenaar van Purple Lizard

srecruitment

“Vanaf het eerste moment is S-Recruitment al klant van Wereldbubbels. Als eigenaar van S-Recruitment stuur ik bij elke plaatsing een mooi kistje bubbels naar de geplaatste kandidaat. Er is volop keuze, de lijntjes zijn kort, Wereldbubbels reageert altijd meteen en zorgt voor een snelle en zorgvuldige verzending. Wij zijn blij dat we bij kunnen dragen aan de groei van Wereldbubbels. En uiteraard genieten mijn man en ik privé ook van de bubbels van Wereldbubbels. We zijn met name te spreken over de bubbels die elders niet te krijgen zijn.”

Suzannne Musters, eigenaar van S-Recruitment

roelof

Wie wordt er niet blij van een fles champagne? Wij zochten al langer naar een origineel relatiegeschenk, en dat hebben we gevonden bij Wereldbubbels.nl. We hebben een abonnement waardoor we met regelmaat een doos met een aantal flessen ontvangen en dus altijd een kleine voorraad cava, prosecco of champagne in de praktijk hebben. Handig! We krijgen elke keer weer een mooie mix aan vertrouwde, bekende namen, maar ook hele verrassende, lekkere bubbels uit landen waar je geen mousserende wijn verwacht. Aanrader!

Roelof Wielinga, eigenaar van Osteopraktijk Roelof Wielinga

renske-mol

Ik werk graag en veel samen met vrijwilligers. En die wil ik bedanken met iets ‘moois’. Afgelopen jaar heb op advies van Wereldbubbels.nl gekozen voor de Bianca Vigna Cult Glera Frizzante. Heel erg lekker. Ik bestel er altijd eentje extra voor mezelf. Het bestellen, het bezorgen… het gaat allemaal makkelijk en vooral flexibel en vriendelijk.

Renske Mol, eigenaar van Renske Mol Training & Ontwikkeling